Добре дошли в Berlinger Haus

Berlinger Haus е изцяло нова марка от висок клас от Home Impex Ltd.

Home Impex Ltd. е основана през септември 2007 г. в Будапеща, Унгария, в самото сърце на Европа, въпреки че компанията и нейният търговски екип във връзка с професионалното управление имат повече от 15 години опит в разпространението на домакински и кухненски продукти, е основният профил на фирмата ни.

Berlinger Haus произвежда специализирани, ръчно изработени, уникални и иновативни продукти, произведени от най-модерните и най-висококачествени материали. Нашата основна цел е създаването на революционни продукти в съответствие с най-новите разработки и тенденции в домакинските изделия.

Всички наши продукти и концепции за Berlinger Haus са 100% разработени от дизайнерите на Berlinger Haus в нашия европейски офис.

В момента работим в сътрудничество с други фирми в над 40 страни, покриващи по-голямата част от Европа и отворени за нови стратегически партньори по целия свят.

Berlinger Haus кухненски прибори , ножове, тигани, тави

Кои сме ние?

Нашата мисия е да дадем възможността да се наслаждаваме на вкусна, разнообразна и здравословна готварска храна чрез нашите продукти.

Философията на Berlinger Haus
Фокусът на компанията е върху производството на кухненски инструменти. Berlinger Haus предлага продукти на своите клиенти, които определят стандартите за издръжливост, производителност, лекота на употреба, дизайн.

Нашите луди умения

Дизайн 100%100
Качество 100%100
Иновация 95%95
Потребителско удовлетворение 100%100