Колекция Aspen Collection

ASPEN COLLECTION

Колекция Aspen Collection (33)

Комплекти тенджери Aspen (3)

Тигани Aspen (9)

Тенджери Aspen (4)

Тави Aspen (2)

Ножове Aspen (6)

Покритие

Здраво, издръжливо покритие, което прави вашите съдове по-устойчиви за по-дълъг период, като образува само един защитен слой върху повърхността си. Това покритие е 3 пъти по-устойчиво от обикновеното.

Дръжка

Дръжката е мека на допир, устойчива на топлина и не е в директен контакт с тигана, така че не се нагрява по време на употреба. Поради това, че е дупчисто, лесно се съхранява окачено.

Екологичен

Цялото ни покритие не съдържа вредни вещества. Без PFOA, олово и кадмий.

Материал

Корпусът на този артикул от семейство съдове за готвене е изработен от кован алуминий с много висока топлопроводимост.

Индукция

Това подобрено турбо индукционно дъно е в състояние да постигне същата ефективност, използвайки много по-малко енергия, следователно тенджерата е много по-енергийно ефективна и екологична, освен че е изключително рентабилна.

Дизайн

Всички наши продукти са изработени от европейски дизайнерски екип по индивидуален индустриален дизайн. Индивидуалният дизайн винаги е защитен с патент. По този начин продуктът на нашата компания винаги е уникален на пазара.

360° решение

Нашата компания разполага с широка продуктова гама от тази продуктова линия в електрически и механични устройства, ножове, съдове за готвене и печене и други кухненски и домакински принадлежности.

ASPEN COLLECTION
Най-ексклузивната продуктова линия за 2023 г. очевидно е ASPEN. Членовете на нашата продуктова линия, са вдъхновени от най-готиния ски рай в Америка.Колекцията е изработена от най-взискателните материали и имат минималистичен дизайн. Матовите сиви и кремави цветове и семплите прави линии предизвикват неподправен лукс. В съответствие с тенденциите на десетилетието, задължителните елементи за минималистични домове идват от ASPEN.

КОМПЛЕКТ ТЕНДЖЕРИ BERLINGER HAUS BH 7079

127.00лв.
КОМПЛЕКТ ТЕНДЖЕРИ BERLINGER HAUS BH 7079 Berlinger Haus BH 7079 сет от 4 части  Комплект тенджери от  серия Aspen Collection
Купи

Съдове за готвене от 12 части Berlinger Haus BH-7061 Колекция Aspen

349.00лв.
Съдове за готвене от 12 части Berlinger Haus BH-7061 Колекция Aspen Стилен комплект съдове за готвене от 12 части от
Купи

Съдове за готвене от 12 части Berlinger Haus BH-7077 Колекция Aspen

278.00лв.
https://www.youtube.com/watch?v=UTdNNJhjj_g&t=5s
Купи